Eli Rygg

Hei. Jeg er Eli Rygg

eli_rygg_profil_portveien2

For de aller fleste er jeg nok kjent fra Portveien 2, som gikk på barne-TV på 80-tallet. Jeg jobber fortsatt med underholdning for barn og hele familien. Min utdannelse er blant annet barnepleier.

Jeg bor i Son og har tre barn. To av barna mine bor fortsatt hos meg. Vi har også en vilter krabat hjemme hos oss – Lukas. Lukas er en Border Terrier. Mine bøker skriver jeg hjemmefra, men jeg er mye på farten med kurs og foredrag.

Jeg er forfatter (har gått forfatterskolen) og har gitt ut syv bøker. Flere bøker er på trappene – følg gjerne med.

eli_rygg_skriver_forfatter

Jeg har fortsatt å jobbe med «onga» våre og holder foredrag. Blant annet holder jeg foredrag om vanskelige temaer for barn: Døden, rusavhengighet, overgrep og lignende.

For 20 år siden begynte jeg å gå i lære hos Bob Moore. Det ble starten på en stor læringsprosess for meg, hvor også andre har bidratt. Dette har ført meg videre i livet mitt, slik at jeg nå kan praktisere litt av det jeg har lært av ham og andre.

I dag holder jeg også både Nærværskurs og enklere kurs i meditasjonsteknikker for nybegynnere.

Blant de mest populære foredragene mine er «Retten til å være meg». Dette foredraget holder jeg for alle, både de som jobber med barn til daglig og de som jobber innen kommuneadministrasjon etc. Jeg holder også foredrag for mindre grupper – f.eks på foreldremøter på skoler og i barnehager.

Har du lyst til å bli bedre kjent med meg? Følg med på websiden her eller ta kontakt med meg om du ønsker et av mine bidrag der du og dine er.